Eva Roig Viñas

 • Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Col·legiada 14822. Curs de postgrau en la pràctica Psicoterapèutica. Institut Mensalus. Terapeuta TREC nivell Advanced (Màster en Teràpia racional emotiva conductual, Advanced Training on Rational Emotive Behavior Therapy ) atorgat per Albert Ellis Institute de New York. Membre de l'Associació Espanyola de Teràpia Racional Emotiva Conductual (AETREC). Formació en violència de gènere com a agent de prevenció en relacions abusives gestionat pel Siad Manresa.

  Directora del centre de psicologia àgora XXI a Manresa.

  Actualment treballa en la clínica privada d’adolescents i adults. Exercint com a agent de prevenció i de salut en violència de gènere i sexualitat amb adolescents. Participa en l’activitat docent com a tutora de pràctiques del postgrau i màster en Teràpia Racional Emotiva Conductual a l’Institut Ret de Barcelona.

Teresa Jounou Barnaus

 • Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Col·legiada 14823. Curs de postgrau en la pràctica Psicoterapèutica. Institut Mensalus. Màster Psicologia Forense i Criminal (IL3- UB). Expertesa en psicologia forense acreditada pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC).
  Membre del Torn d'Intervenció Professional (TIP) del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya. Formació en Constel·lacions familiars, soci simpatitzant de l’Associació espanyola de Bert Hellinger (AEBH). Formació en Psych-K®, PNL i psicodrama. Formació en intervernció familiar (Eduvic) i en violència de gènere com a agent de prevenció en relacions abusives gestionat pel Siad Manresa. Experiència laboral en psicologia forense en l’àmbit privat i públic (equips d’assessorament tècnic civil i penal del Departament de Justícia de l'Administració Pública de Catalunya).

  Coordinació del servei de psicologia forense del centre de psicologia àgora XXI a Manresa.

  Actualment treballa com a psicoterapeuta de joves i adults i com a psicòloga forense (pèrit psicològic en l'àmbit civil, penal i laboral). Dinamitzadora del programa créixer en família i tallers per pares i mares. Exerceix com a agent de prevenció en violència de gènere amb adolescents.

Miguel Jabalera Balcells

 • Llicenciat en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Col·legiat 19658. Especialista en psicologia Clínica. Accés a la formació sanitària especialista en psicologia clínica (PIR) a l'hospital Universitari Vall d'Hebron (Barcelona). Màster en trastorn Mental Greu per la Universitat de Barcelona. Terapeuta TREC nivell Advanced (Màster en Teràpia racional emotiva conductual, Advanced Training on Rational Emotive Behavior Therapy) atorgat per Albert Ellis Institute de New York. Membre de l’Associació Espanyola de Teràpia Racional Emotiva Conductual (AETREC). Membre de l'Associació Nacional de Psicòlegs Clínics i Residents (ANPIR). Membre de l’Acadèmia de les Ciències Mèdiques, secció Sexologia. Especialista en trastorn mental greu i neuropsicologia. Autor de diferents publicacions científiques en l`àmbit nacional i internacional en patologia dual, addiccions i psiquiatria.

  Coordinació del servei de Neuropsicologia del centre de psicologia àgora XXI a Manresa.

  Actualment treballa en sexologia, teràpia de parella i drogodependències. Forma part en la fundació Genus del programa de mesures penals alternatives d'agressió sexual i violència de gènere de la Generalitat de Catalunya. Psicòleg de la Unitat de Salut Mental de Badia del Vallès. Professor en l'accés al PIR en tractaments psicològics basats en l'evidència científica a l'acadèmia Persever. L’àmbit d’intervenció en la clínica és en infants, adolescents i adults.

Ferran Guzmán Font

 • Llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Col·legiat 19527.
  Formació en violència de gènere com a agent de prevenció en relacions abusives gestionat pel Siad Manresa.

  Actualment treballa en la clínica privada d’adults. Exercint com a agent de prevenció i de salut en violència de gènere i Sexualitat amb adolescents.

Carme Tripiana López

 • Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Col·legiada 11197. Habilitada en Educació social per la Universitat de Navarra. Postgrau en Arteràpia per la Universitat de Girona.

  Coordinació de l'àrea de teràpia infantil i adolescent.

  Actualment treballa de psicòloga del Mòdul d'atenció psicoterapèutica per adolescent de Terrassa i Sant Cugat de la Fundació Main i de psicòloga i formadora del programa Proinfància de la Fundació La Caixa.

Dra. Naia Saez Francàs

 • Llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona. Especialista en Psiquiatria. Doctora en medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en psiquiatria forense per la Universitat Nacional d’Educació a Distància. Màster en metodologia de la investigació en ciències de la salut per la Universitat Autònoma de Barcelona. Professora associada de la assignatura de Psiquiatria de la Universitat Autònoma de Barcelona. És autora de diferents publicacions científiques en revistes nacionals i internacionals així com de diferents capítols de llibres. Ha estat ponent en diferents congressos de psiquiatria i neurologia. Ha participat en diferents jornades sobre l’estudi de la fatiga i de la fibromiàlgia a l’hospital Vall d’Hebron. Forma part del comitè organitzador del congrés internacional de patologia dual, 2011 i 2013. Ha presentat pòsters a congressos de psiquiatria nacionals i internacionals. Coordinació amb l’àgora del servei de psiquiatria.

  Actualment treballa d’adjunt de psiquiatria a l’hospital de la Vall d’Hebron (Barcelona).

© 2018 - Centre de psicologia Àgora XXI, SCP / CIF: J64116858
Passeig Pere III, 56, 1r 3a - 08242 Manresa (BCN) Tel. 938 776 740 - 615 375 510  |  C/ Balmes, 224, 1r 1a - 08006 Barcelona