Eva Roig Viñas

 • Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Col·legiada 14822. Curs de postgrau en la pràctica Psicoterapèutica. Institut Mensalus. Terapeuta TREC nivell Advanced (Màster en Teràpia racional emotiva conductual, Advanced Training on Rational Emotive Behavior Therapy ) atorgat per Albert Ellis Institute de New York. Membre de l'Associació Espanyola de Teràpia Racional Emotiva Conductual (AETREC). Psicòloga habilitada com a Psicòloga General Sanitària pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Formació en violència de gènere com a agent de prevenció en relacions abusives gestionat pel Siad Manresa.

  Fundadora i directora del centre de psicologia àgora XXI a Manresa.

  Actualment treballa en la clínica privada d’adolescents i adults. Exercint com a agent de prevenció i de salut en violència de gènere, sexualitat amb adolescents i coeducació per a la igualtat de gènere en infants. Participa en l’activitat docent com a professora del postgrau i màster en Teràpia Racional Emotiva Conductual a l’Institut Ret de Barcelona.

  Yolanda Castillo Tubau

  • Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Col·legiada 25126. Màster en Psicologia General Sanitària per la Universitat de Barcelona, amb pràctiques realitzades al centre de salut mental infanto-juvenil (CSMIJ) de la fundació Althaia de Manresa.

   Coordinació de l'àrea de teràpia infantil i adolescent del centre de psicologia àgora XXI a Manresa.

   Actualment treballa en la clínica privada d'infants, adolescents i adults. Col·laboradora al centre psicopedagògic Tangram Udit fent exploracions psicològiques, exploracions de dificultats en l'aprenentatge i reeducacions infantils. Exercint com a agent de prevenció i de salut en violència de gènere en adolescents i coeducació per a la igualtat de gènere en infants.

  Teresa Jounou Barnaus

  • Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Col·legiada 14823. Curs de postgrau en la pràctica Psicoterapèutica. Institut Mensalus. Màster Psicologia Forense i Criminal (IL3- UB). Expertesa en psicologia forense acreditada pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC).
   Membre del Torn d'Intervenció Professional (TIP) del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya. Formació en Constel·lacions familiars, soci simpatitzant de l’Associació espanyola de Bert Hellinger (AEBH). Formació en Psych-K®, PNL i psicodrama. Formació en intervernció familiar (Eduvic) i en violència de gènere com a agent de prevenció en relacions abusives gestionat pel Siad Manresa. Experiència laboral en psicologia forense en l’àmbit privat i públic (equips d’assessorament tècnic civil i penal del Departament de Justícia de l'Administració Pública de Catalunya).

   Actualment treballa com a psicoterapeuta de joves i adults i com a psicòloga forense (pèrit psicològic en l'àmbit civil, penal i laboral). Dinamitzadora del programa créixer en família i tallers per pares i mares. Exerceix com a agent de prevenció en violència de gènere amb adolescents.

  Javier Gorriz Hernando

  • Llicenciat en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Col·legiat 22771. Acreditat com a Psicòleg General Sanitari per la Conselleria de Salut. Màster en Teràpia Racional Emotiva Conductual per l'institut RET de Barcelona.

   Actualment treballa com a tècnic de prevenció de violència de gènere amb adolescents. Col·laborador com a psicòleg/educador del centre d'assistència terapèutica CAT Barcelona de transtorns mentals i addiccions.

  Georgina España

  • Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Col·legiada 17946. Màster en Teràpia Familiar Sistèmica pel centre KINE Barcelona. Màster en Teràpia racional emotiva conductual per l'Institut RET de Barcelona i Supervisora Internacional on Rational Emotional Behaviour Therapy per l'Albert Ellis Institute de New York. Membre de l'Associació Espanyola de Teràpia Racional Emotiva Conductual (AETREC). Postgrau en peritatge forense i assessorament psicològic en dret civil, familiar i laboral per la Universitat Autònoma de Barcelona. Acreditada com experta en psicologia forense pel COPC.

   Coordinació del servei de psicologia forense del centre de psicologia àgora XXI a Manresa.

   Actualment treballa en la clínica privada d'infants, adolescents i adults, al Studi Granvia de Barcelona i a Psicocat de Terrassa. Participa en l’activitat docent com a professora del postgrau i màster en Teràpia Racional Emotiva Conductual a l’Institut Ret de Barcelona.

  Miguel Jabalera Balcells

  • Llicenciat en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Col·legiat 19658. Especialista en psicologia Clínica. Accés a la formació sanitària especialista en psicologia clínica (PIR) a l'hospital Universitari Vall d'Hebron (Barcelona). Màster en trastorn Mental Greu per la Universitat de Barcelona. Terapeuta TREC nivell Advanced (Màster en Teràpia racional emotiva conductual, Advanced Training on Rational Emotive Behavior Therapy) atorgat per Albert Ellis Institute de New York. Membre de l’Associació Espanyola de Teràpia Racional Emotiva Conductual (AETREC). Membre de l'Associació Nacional de Psicòlegs Clínics i Residents (ANPIR). Membre de l’Acadèmia de les Ciències Mèdiques, secció Sexologia. Especialista en trastorn mental greu i neuropsicologia. Autor de diferents publicacions científiques en l`àmbit nacional i internacional en patologia dual, addiccions i psiquiatria.

   Coordinació del servei de Neuropsicologia del centre de psicologia àgora XXI a Manresa.

   Actualment treballa en sexologia, teràpia de parella i drogodependències. Forma part en la fundació Genus del programa de mesures penals alternatives d'agressió sexual i violència de gènere de la Generalitat de Catalunya. Psicòleg de la Unitat de Salut Mental de Badia del Vallès. Professor en l'accés al PIR en tractaments psicològics basats en l'evidència científica a l'acadèmia Persever. L’àmbit d’intervenció en la clínica és en infants, adolescents i adults.

  Carme Tripiana López

  • Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Col·legiada 11197. Habilitada en Educació social per la Universitat de Navarra. Postgrau en Arteràpia per la Universitat de Girona.

   Actualment treballa de psicòloga del Mòdul d'atenció psicoterapèutica per adolescent de Terrassa i Sant Cugat de la Fundació Main i de psicòloga i formadora del programa Proinfància de la Fundació La Caixa.

  Dra. Naia Saez Francàs

  • Llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona. Especialista en Psiquiatria. Doctora en medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en psiquiatria forense per la Universitat Nacional d’Educació a Distància. Màster en metodologia de la investigació en ciències de la salut per la Universitat Autònoma de Barcelona. Professora associada de la assignatura de Psiquiatria de la Universitat Autònoma de Barcelona. És autora de diferents publicacions científiques en revistes nacionals i internacionals així com de diferents capítols de llibres. Ha estat ponent en diferents congressos de psiquiatria i neurologia. Ha participat en diferents jornades sobre l’estudi de la fatiga i de la fibromiàlgia a l’hospital Vall d’Hebron. Forma part del comitè organitzador del congrés internacional de patologia dual, 2011 i 2013. Ha presentat pòsters a congressos de psiquiatria nacionals i internacionals.

   Coordinació del servei de psiquiatria del centre de psicologia àgora XXI a Manresa.

   Actualment treballa d’adjunt de psiquiatria a l’hospital de la Vall d’Hebron (Barcelona).

© 2019 - Centre de psicologia Àgora XXI
Passeig Pere III, 56, 1r 3a - 08242 Manresa (BCN) Tel. 938 776 740 - 615 375 510  |  C/ Balmes, 224, 1r 2a - 08006 Barcelona