Tallers en grup > Habilitats de seducció

Presentació
La sexualitat, així com la seducció ha evolucionat en el temps, cap a una major informació, però encara queda un llarg camí perquè la sexualitat i la sensualitat es visqui amb plenitud, ja que si es renuncia estem renunciant a part essencial de nosaltres mateixos. 
Existeixen estereotips sobre les habilitats de seducció entre l’home i la dona; L’home és qui ha de seduir i la dona es qui ha de caure davant d’aquestes armes seductores; una dona seductora se la defineix, sovint, amb altres termes. Aquesta visió, que és palpable que ha canviat, també és veritat que hi ha persones que certes creences les fan absolutes i volem reeducar en contra aquestes receptes úniques i rígides, una persona ha de trobar les receptes pròpies que li funcionen i no deixar-se endur per aquestes creences falses, i no només practicar la seducció sinó disfrutar-ne d’ella, tan a nivell interpersonal com intrapersonal.   

Objectius 
Apropar a les persones a obtenir més informació i satisfacció de la seva sensualitat. 

Metodologia 
El taller pretén ser part teòric però també dinàmic, a través de role-playing i/o de mostrar joguines eròtiques, es presentaran els següents punts (que és com us hem comentat són punts oberts, que si voleu que fem més incidència amb altres aspectes, és pot ampliar o canviar): 
  1. La seducció al llarg del temps
  2. Com seduir-se un mateix 
  3. Com seduir a l’altre
Material
Material bàsic (fulls, bolígrafs i pissarra)
Portàtil amb canó 


© 2023 - Centre de psicologia Àgora XXI
Passeig Pere III, 56, 1r 3a - 08242 Manresa (BCN) Tel. 938 776 740 - 615 375 510  |  C/ Balmes, 224, 1r 2a - 08006 Barcelona